Stalin, Mamona şi Alexandr Petcov

Iosif Vissarionovici Djugaşvili, pe numele său de scenă, Stalin, acolo, în împărăţia lui Mamona, unde se fierbe pentru vecie, într-un ceaun mare cu smoală clocotită, cred că se mândreşte cu bravii săi învăţăcei, tinerii comunişti de astăzi şi de mâine, în toată varietatea lor poli-cromatică.

Este binecunoscut faptul că Stalin în tinereţe a fost un tâlhar, un brigand, un bandit de drept comun, acţionând în capul unei grupări criminale, care percepea taxe de protecţie de la importanţi oameni de afaceri, nu doar în Georgia natală, ci chiar şi în Azerbaidjan, unde, în Baku, Stalin i-a terorizat mult timp pe arhicunoscuţii fraţi Nobel, care deţineau mai multe sonde de petrol, în jurul capitalei azere.

Banii estorcaţi sau furaţi, erau transmişi bolşevicilor, care l-au primit, „cu plăcere”, pe Stalin în rândurile lor.

Astăzi, poliţia, acţionând în cadrul unui răsunător şi deja „cu barbă” dosar penal, a descoperit în casa unui tânăr activist comunist un important lot de muniţie, suficient pentru a înarma jumătate din membrii PCRM, care mai pot ţine arma în mână.

Imediat după reţinere, deputaţii PCRM, în cadrul unei conferinţe de presă, au acuzat poliţia că a acţionat în cadrul percheziţiei, cu „grave încălcări procedurale”, fără să specifice natura pretinselor încălcări, uitând să pomenească de faptul că în apartamentul protejatului lor, au fost descoperite mai multe aruncătoare de grenade (!) şi gloanţe interzise, capabile să penetreze vesta antiglonţ (!).

Acţiunile de astăzi ale descendenţilor lui Stalin, îmi amintesc izbitor de mult de episodul cu implicarea fostului consilier municipal comunist, ales pe lista lui Dodon, care în tinereţe a violat şi omorât cu bestialitate o copilă.

Şi atunci, şi acum, bolşevicii, lamentându-se, acuză autorităţile de presiune şi încercare de a fi intimidaţi, fără să se disocieze şi să condamne acţiunile persoanelor implicate în scandal.

Perseverând în insuficienţa lor, comuniştii moldoveni capătă tot mai mult caracteristicele unei veritabile grupări politice cu implicaţii teroriste, care, atunci când nu reuşeşte să cucerească puterea politică pe cale democratică, pune mâna pe arme şi „înlătură toate obstacolele”, însufleţite şi neînsufleţite.

Scrie un comentariu: