Insolaţie la Bălţi

Meteorologii au anunţat că duminică  5 august a fost cea mai călduroasă zi din aceasta vară. Cu adevărat, a fost o zi foarte fierbinte, toridă aş zice, atât de fierbinte încât pentru unii, deprinşi cu munca la răcoare (la răcoare nu în sens de puşcărie, chiar dacă pentru acţiunile de duminică, mulţi ar trebui să viziteze aceste instituţii de corecţie, ci pentru că aceştia sunt dependenţi de climatizatoare), temperaturile înalte au avut efecte dezastruoase, aceştia au luat-o „hăisa” cu adevărat.

 

Şelin, Formuzal şi Tkaciuk, acest trio inform de nevoie, au făcut cu siguranţă insolaţie la Bălţi.

Deprinşi cu munca de birou, aceşti „patrioţi de serviciu”, adevărate năpaste politice, aduşi pe meleagurile noastre de vânturile istoriei, care nu vorbesc, iar unii nici nu înţeleg limba acestui popor (cel mai probabil pentru ei românofobia are la bază în primul rând, incapacitatea cronică de a învăţa limba română), au hotărât să meargă duminică la Bălţi să ne apere. Să ne apere de ce? sau de cine ne poate apăra această coterie vrednică de ocară?

Pietatea şi cumsecădenia oamenilor noştri, alături de frica şi nehotărârea decidenţilor politici din ultimii douăzeci de ani (mai ales a centriştilor de tot soiul) a adus Moldova în halul acesta, când eroii ştirilor de duminică, au devenit nişte indivizi caraghioşi şi plini de smârdă, care urăsc până la refuz acest popor, dar în schimb le place acest pământ, unde îşi pot permite orice.

Acum mă conving, o dată în plus, de justeţea acţiunilor politice ale Partidului Liberal. În cadrul AIE vom stărui în continuare asupra iniţiativelor noastre de însănătoşire sufletească a poporului nostru, răvăşit de atâta minciună şi precaritate.

P.S. Am observat-o printre contramanifestanţi, pe fostul deputat PCRM, actualul primar al oraşului Soroca, tovărăşiţa Elena Bodnarenco, care a venit la Bălţi, alături de confraţii săi de pozne politice, să înjure de mamă şi de tată românii şi România.

Seara, la acelaşi buletin de ştiri, am văzut un reportaj de la Soroca, unde pe banii statului român şi ai românilor de pretutindeni se construieşte o biserică din lemn în stil maramureşean, unică de felul său în Basarabia.

În cadrul acelui eveniment, edilul comunist s-a arătat încântat de biserica edificată lângă vechea Cetate a Sorocii, care, iată, este obligată, în continuare, să suporte atâta hulă, atâta blasfemie.

 

Scrie un comentariu: